Health Check

healthcheck

U hebt een kostbare investering gedaan in het virtualiseren van de IT-infrastructuur en het is van essentieel belang dat deze virtuele infrastructuur ook in de toekomst goed blijft presteren. Wij noemen dit: ‘Stay Tuned’.

De Virtualisatie infrastructuur is het hart van de onderneming en raakt vele aspecten van het datacenter zoals servers, netwerken en opslagsystemen. Daarnaast is het een essentiële schakel in de gebruikerservaring van de applicaties. Denk hierbij aan performance en beschikbaarheid.

Wat doen wij?

De driedaagse ‘Virtualisatie APK dienst’ voert in een tweedaagse on-site survey een grondige analyse uit van de vSphere virtualisatie infrastructuur en bekijkt alle componenten zoals Virtual Center, ESX(i) Hosts, Virtual Machines, Storage en Netwerk. De Virtualisatie APK dienst voor de Microsoft Hyper-V architectuur is momenteel in ontwikkeling.

De derde dag wordt off-site besteed om alle bevindingen, adviezen en onderbouwing voor de adviezen vast te leggen in een professionele rapportage. Dit document is hierdoor eveneens belangrijk referentiemateriaal voor de kennisopbouw van de VMware beheerders.

Alle bevindingen zullen met je besproken worden waarbij tevens advisering voor eventuele aanpassingen wordt gedaan. De derde dag zal off-site besteed worden waarbij alle bevindingen, adviezen en onderbouwing voor de adviezen vastgelegd worden in een professionele rapportage. Dit document is hierdoor eveneens uitermate geschikt voor de kennisopbouw van de VMware beheerders.

Wie zijn wij?

De ‘Virtualisatie APK dienst’ is ontwikkeld binnen samenwerkingsverband vUnited van professionele freelance Virtualisatie Consultants. De beste specialisten in hun vakgebied, met uitgebreide technische kennis en enterprise ervaring. Professionals waarbij kwaliteit, betrokkenheid en vakkundigheid hoog in het vaandel staan.

Plaats Opdracht

Heeft u interesse in een Virtualisatie APK? Plaats dan uw opdracht via de volgende link